garancia - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Szolgáltatás
garancia

Biztosítás. A garancia vállalás, a fuvarozói biztosítóval kötött, rakománybiztosítási szerződés alapján történik. Csak a biztosító számára megfelelően csomagolt, szállításra elfogadhatóan felkészített, feliratozott, számozott, rögzíthető állapotú tárgyakért vállalunk felelősséget! Cégünk, azokat a közvetlenül keletkezett károkat téríti meg, amelyek az átadás-átvétel közötti időszakban keletkeztek. A szállítás előtt keletkezett sérülésekre a felelősségvállalás nem vonatkozik. A Megrendelői kérésre, szakszerűtlenül kezelt tárgyakért vagy a gyárilag lapraszerelhető, de egyben hagyott bútorokért, az elöregedett, szállításra már alkalmatlanná vált, illetve a sérülésmentesen nem mozgatható tárgyak épségéért, nem vállalunk felelősséget.

Precíziós csomagolás. Értékes lakberendezési tárgyak, háztartási gépek és az elektronikai cikkek esetleges sérülésére vagy meghibásodására, csak abban az esetben vállalunk garanciát, ha a Megrendelő a költöztetés előtt, szakszerű, precíziós csomagolást rendel, melyet munkatársaink végeznek el, többrétegű kartondoboz, légpárnás fólia, térkitöltő habgolyó és erős ragasztószalag használatával, vagy ha a Megrendelő tárgyai, az eredeti, gyári csomagolásban vannak.

Szakszerűtlen csomagolás. A Megrendelő által csomagolt tárgyak, dobozok beltartalmát nem ellenőrizzük. A biztosítás fedezi, cégünk munkatársai által csomagolt dobozok és tárgyak beltartalmában keletkezett károkat, de nem fedezi a Megrendelő által csomagolt dobozok és tárgyak beltartalmában keletkezett károkat a dobozon keletkezett külsérelminyom nélkül, illetve a Megrendelő által, helytelenül csomagolt tárgyakban keletkezett károkat.

Jegyzőkönyv, digitális fénykép. A sérülést az észrevételkor, azonnal jelezni kell! Nem érvényesül a garancia, ha a sérült dobozt vagy csomagot, nem a munkatársaink jelenlétében bontják fel. A sérülésről a helyszínen digitális fényképet készítünk. A sérülésről, 2 példányban jegyzőkönyvet kell felvenni, ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. A költöztetés befejezése után, 72 órán belül van lehetőség az igény jelzésére, amennyiben azt, a munkavégzés befejeztével, nem lehetett felismerni.

Saját anyagi felelősség vállalás. Költöztetések esetén, a hazai biztosító társaságok, nehezen teljesíthető feltételekkel és hiányosságokkal vállalnak kockázatot. Teljeskörű biztosítást, önállóan, egyetlen biztosító társaság sem képes nyújtani. Ezért sajnos, 100 % biztonságot (teljeskörű biztosítói garanciát) csak egyszerre három, különböző biztosító társasággal való, együttes szerződés tudna létrehozni, eltérő díjakért és különböző értékhatárig! A három különböző biztosítási szerződés, együttes költségeit, csak a költöztetés szolgáltatás óradíjában érvényesíthetnénk. Megrendelői igény hiányában, ezt nem tesszük.

Költöztetések esetén, a hazai biztosítók, nyugat európai normákhoz és szokásokhoz kialakított, (gyári vagy precíziós) csomagolás követelményeit támasztják, a kockázatvállalás érdekében. Lakossági Megrendelőink számára, ezen követelmények, (túlságosan megterhelő saját munkával, vagy szolgáltatást megrendelve) csak irreálisan magas anyagi ráfordítással teljesíthetőek. Tapasztalataink szerint, Megrendelőink ezeket a vállalásokat rendszeresen elkerülik, ezzel elveszítve a sérülésekre vonatkozó, biztosítói garanciát. Ezért vállalkozásunk további, saját anyagi felelősséget vállal a költöztetés folyamán, munkatársaink által okozott károkért, de a saját anyagi felelősség vállalás mértéke, csak az adott munkavégzés után járó fuvardíj vagy rakodási díj mértékéig érvényesíthető!

2010-08-31 - -
3. oldal
« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!