Háziállatok és szobanövények - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Háziállatok és szobanövények

A növények felkészítése és a kis kedvenc utaztatása:

Szobanövények. Költöztetésnél, féltett szobanövényeinek, műanyagrekeszben vagy nyitott kartondobozban van a legjobb helye! A sáros szennyeződések elkerülése végett javasoljuk, hogy cserepesvirágait, csak a költöztetés után öntözze meg. A sérülésmentes szállítás érdekében, a különösen törékeny vagy extrán nagyméretű növényeket karózni, kötözni és fóliázni is kell.

Csomagolás nélkül, a hajtások, ágak, levelek és a virágok letörhetnek. A helytelenül elültetett vagy túlöntözött, karózatlan növények, szállításkor a kaspóból kifordulhatnak. Javasoljuk, hogy nagy becsben tartott, dédelgetett növényét, készítse fel a szállításra! Extrán nagyméretű, 5-6 méter magas szobanövények szállítását is vállaljuk.


Háziállatok. A teherautók rakterében háziállatokat, csak kisállat hordozóban vagy kalitkában és csak Megrendelői felelősségre szállíthatunk. Kérjük vegye figyelembe, hogy a költözés okozta szokatlan körülmények a háziállatokat is megviselik, emiatt viselkedésük megváltozhat! Ajánljuk, hogy ha teheti, kedvencének elhelyezéséről, már a költöztetés előtti napon gondoskodjon!

Az akváriumból a vizet teljes mértékben le kell engedni, a terrárium tartalmát külön kell csomagolni. Sajnos, a vízhez kötött állatok utaztatásáról, Önnek kell gondoskodnia!

« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!