Háztartási és műszaki cikkek - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Háztartási és műszaki cikkek

Háztartási gépek és technikai extrák felkészítése:

Műszaki cikkek.
A számítógépet és a hagyományos, domború képcsöves televíziót és monitort, általában nem kell csomagolni. A plazma és LCD típusú televíziókat és monitorokat védőfóliázni kell! Ezeket a tárgyakat később, a teherautó rakterében pokróccal vagy vastag kartonlappal óvjuk a sérüléstől.  Javasoljuk, hogy az egyéb számítástechnikai eszközöket és multimédiás berendezéseket, hifi, audió, videó, dvd készülékeket puha, rugalmas, térkitöltő anyag használatával készítse fel szállításra!

Javasoljuk, hogy az összekötő kábeleket, elektromos csatlakozókat, távszabályzókat, hosszabbítókat kötözze össze, ha szükséges cimkézze fel, és külön dobozba tegye! Az egyszerű összeszerelés érdekében, szétszerelés előtt, fényképezze le a csatlakozásokat!

Háztartási gépek.
A háztartási gépeket általában nem kell csomagolni. Kivételt képeznek, az extrán nagyméretű (amerikai típusú, 2 ajtós) hűtőszekrények. Ezeket, a körülményes mozgathatóságuk miatt, érdemes védőfóliázni. A mosogató és mosógépek, vízcsapról való le és fölkötésében munkatársaink segédkeznek, de a villany és gáztüzhelyek ki és bekötését, sajnos nem vállalhatjuk. Ez utóbbiakhoz, mesterember közreműködése szükséges.

A hűtőszekrényből az élelmiszert ki kell pakolni, de az üvegtálca, tárolórekesz maradjon benne! A mikrohullámú sütő üvegtányérja a készülékben nincs rögzítve. Az üvegtányér törékeny és nehezen pótolható, ezért szállításkor, ki kell venni és külön csomagba tenni!

« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!