biztonság - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Szolgáltatás
biztonság

Felelősség. A költöztetés folyamán, tárgyait sehol sem hagyjuk látótávolságon kívül, őrizetlenül. Az értékek megóvása érdekében javasoljuk, hogy lehetőség szerint, minden zsákot kötözzön össze, csomagot pedig zárjon le! A későbbi félreértések elkerülése végett kérjük, hogy feliratozza és számozza meg dobozait és a költöztetés végén, ellenőrizze mennyiségüket és sértetlenségüket! Készpénzt és ékszereket nem szállítunk és felelősséget sem vállalunk értük, ezért kérjük, hogy a személyes értékeit a költöztetés befejezéséig, tartsa magánál!

Szerződés. Költöztetést, rakodást, csomagolást, csak a Megrendelő vagy megbízottja jelenlétében végzünk, előzetes adatfelvétel után, szóbeli vagy írásbeli szerződés alapján. A telefonon történő megrendelés is szóbeli szerződésnek minősül, mely mindkét fél számára, egyformán megállapodást jelent. A megrendelés során felvett adatokhoz 3. személy nem férhet hozzá, mert nem adjuk tovább senkinek, kizárólag csak adminisztrációs céllal használjuk fel.

Biztonság. Kötelező, kezesi és fuvarozói biztosítással is rendelkezünk. Munkatársaink további, saját anyagi felelősségel tartoznak a munkavégzés ideje alatt, általuk okozott károkért, de a saját anyagi felelősségvállalás mértéke, csak az adott munkavégzés  után járó fuvardíj vagy rakodási díj mértékéig érvényesíthető. Lakossági költöztetések esetén, vagyonvédelmi okokból, vállaljuk a Megrendelő vagy megbízottjának (1 fő) a teherautó utasfülkéjében történő utaztatását. Ebben az esetben, a teherautó utasfülkéjén kívül szorult munkatársunk utaztatásáról a Megrendelőnek kell gondoskodnia.

2009-10-20 - -
2. oldal
Következő »
(3. oldal) garancia
« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!