Bemutatkozás - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Céginfó
Bemutatkozás

Kisvállalkozásunk 1993 -ban alakult, immár 21 éves múltra tekint vissza.

Elsődleges feladatunknak a lakosság kiszolgálását tekintjük. Célunk, hogy évente, több száz lakásköltöztetés lebonyolítását biztosítsuk. Vidék-Budapesti vagy Budapest-vidék költöztetés, bármilyen Budapesten keresztül történő, országos fuvarozás, anyagbeszerzés, áruszállítás profilja vállalkozásunknak.
A lakásköltöztetések mellett közületi, állandó megrendelőink számára, folyamatos szállítást biztosítunk. Munkáinkat megbízható teherautókkal, gyakorlott, fizikaimunkához szokott, hivatásos sofőr és rakodó kollégákkal végezzük.

Mottónk: nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember!

A  fuvarozói piacon töltött, több mint 17 éves folyamatos jelenléttel a hátunk mögött, számtalan költöztetés, házhozszállítás, bútormozgatás, hatalmas mennyiségű áruk szállítása után sem fáradtunk bele a követelmények teljesítésébe, csapatunk még mindig vidám, lelkes, motivált fiatalokat tömörít. Költöztetünk kislakást, nagylakást és családiházat, költöztetünk vidékre és vissza, vállalunk Budapesti házhozszállítást vagy bútorszállítást.

Vállaljuk lakások, irodák lomtalanítását és lakás felújítás után keletkezett, zsákos építési törmelék elszállítását is. Igény esetén a sérülésmentes anyagmozgatáshoz, csomagolóanyagot szerzünk be és szállítunk ki. Megrendelőink kérésére, a lapraszerelt típusú bútorokat szét és összeszereljük, értékeit becsomagoljuk, szállításra felkészítjük. Sérülékeny tárgyak, antik bútorok, pianínó, páncéltőkés zongora, páncél, tűz és robbanásbiztos szekrény és kisgépek szállítását is vállaljuk.

A költöztetésekhez korszerű, 20 m3 áru befogadására alkalmas, 2-3.000 kg teherbírású, ponyvás vagy zárt és emelőhátfalas teherautókat használunk. Ez a kapacitás, a kb. 20-80 m2-es, átlagosan felszerelt ingatlanok komplett költöztetéséhez elegendőek. Zsúfoltan berendezett vagy ennél nagyobb lakásokat és irodákat, több fordulóval, vagy egyszerre több autóval költöztetünk. Az évek során tapasztalatra és rutinra tettünk szert bútorboltok, faipari, építőipari és rendezvényszervező cégek, budapesti és országos terítésű vállalatok, nyomdaipari üzemek és kereskedők szolgálatában. Ezen cégeinknek, állandó megrendelőinknek anyagbeszerzést, áruterítést, országos fuvarozást végzünk.

Rendszeresen tisztán és karbantartott, költöztetésre felkészített autóink megfelelnek a környezetvédelmi, euro3 normának és átlag életkoruk nem haladja meg a 8 évet. A 3,5 tonna össztömeg alatti gépkocsikkal hétvégén és ünnepnapokon is közlekedhetünk és majdnem, mindenhová behajthatunk. A 6 tonna teherbírású, nyitott, önrakodós teherautóval gépszállítást vagy nagy mennyiségű építőanyag kiszállítását, fel és ledaruzással együtt vállaljuk, ezzel felgyorsítva a szállítás sebességét, emberi erő közreműködése nélkül!

Mérsékelt, piacképes árakkal, 17 éves gyakorlattal és együttműködéssel szolgáljuk Önöket. Legfontosabb, hogy Megrendelőink elégedettek legyenek, hiszen tudjuk, hogy jövőnk záloga a jelenben rólunk alkotott, jó vélemények sokasága. Tapasztaljuk, hogy a "szájhagyománynál" jobb és hatékonyabb reklám nem létezik. Célunk évente, a több száz Megrendelőnk korrekt elköltöztetése. Visszatérő Megrendelőinknek, köszönjük eddigi megtisztelő bizalmukat. Reméljük, hogy hamarosan, Önnek is a segítségére lehetünk!

2014-11-24 - -
2. oldal
Következő »
(3. oldal) Kapacitás
« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!