Előkészületek - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Előkészületek

Parkolóhely biztosítása és a közlekedők szabaddá tétele:

Lift.
Ajánljuk, hogy a  személyfelvonó vagy a teherlift használatának lehetőségével kapcsolatosan, a gondnokkal vagy a közösképviselővel egyeztessen! A társasház nyugalmának megőrzése érdekében javasoljuk, hogy nagyobb költözéséről lakótársait, a faliújságon előre értesítse! A költöztetés napján, lehetőleg kerülje a vendégek fogadását!

A költöztetés szempontjából, a lakásban fölöslegesen tartózkodó személyek, jelenlétükkel gátolhatják a szabad mozgást, ezzel lassítva és nehezítve a munkavégzést. Balesetvédelmi okokból, ugyan ez vonatkozik a kiskorú gyermekekre, kiváncsiskodó szomszédokra és a szabadon kószáló háziállatokra is.


Közlekedő, folyosó, lépcsőház.
Javasoljuk, hogy a társasház kapucsengőjére, írja ki a nevét és családiházán tüntesse fel a házszámot! Munkatársaink ne várakozzanak a kapualjban, vagy kőrözzenek a háztömb körül fölöslegesen!

Időt takarithat meg, ha a közlekedő útvonalakat, már az előző napon szabaddá teszi! A lépcsőházban és a függőfolyosón elhelyezett növényeket, kiláncolt kerékpárokat és egyéb, bútorszállítást akadályozó tárgyakat, érdemes előre eltávolítani.

Kérjük, ellenőrizze, hogy biztonsági vasrács vagy beszorult nyílászáró ne akadályozza a költöztetést! A szabad mozgás érdekében, a költöztetés megkezdésekor, munkatársaink a ház kapuját és a lakás bejárati ajtaját, teljes terjedelmével kinyitják.

Rakodási zóna.
Kérjük, hogy lakhelyénél, mind az indulási, mind az érkezési oldalon, biztosítson parkolóhelyet a bútorszállító autó számára! Lényeges, hogy legyen figyelemmel a megrendelt tehergépkocsi méreteire, és minél közelebb foglaljon helyet a bejárathoz! A saját gépkocsival rendelkezők, az alkalmas pillanatban, beparkolhatják a tehergépkocsi számára, a megfelelő parkolóhelyet.

Bevált megoldás a szemetes kukákkal való helyfoglalás is! Érdemes a kukákat széthúzgálni, spárgával összekötni, egy papírlapot kitűzni és ráírni: KÖLTÖZTETÉS!

Ezt az egy tevékenységet, sajnos nem tudjuk elvégezni Ön helyett, pedig fontos tényező, hogy teherautóink számára, kb. 10 méter, azaz majdnem két személyautó hosszúságú parkolóhely szükséges! Ez a nehéz, de lényeges feladat elvégzése, közös érdekünk. Segítségét köszönjük!


« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!