Csomagolás - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Csomagolás

A helyes csomagolás és kellékei:

Vastagfalú papírdoboz. A költöztetésekhez, leggyakrabban használatos kartondobozok optimális mérete: 50 x 40 x 40 cm. Ajánljuk, hogy beszerzéskor, lehetőleg vastagfalú dobozokat válasszon! Kérjük, hogy csomagoláskor a könnyű vagy nagyméretű; textil, műanyag és fa tárgyakat nagy dobozba, míg a kisebb és nehezebb; papír, fém, üveg és porcelán anyagú tárgyakat, kisebb méretű dobozba tegye! A biztonságos szállítás érdekében javasoljuk, hogy töltse ki teljesen a dobozok térfogatát!

Legyen szíves, a törékeny tárgyakat tekerje be újságpapírral és bélelt dobozba helyezze  őket! Kérjük, hogy a dobozok alját erősítse meg széles ragasztószalaggal! Ideiglenes költözés vagy hosszantartó tárolás esetén, különösen fontos a strapabíró csomagolás. A rakterében dobozait egymás tetején fogjuk elhelyezni, ezért kérjük írja rá, ha törékeny a csomag tartalma! Kérjük, hogy a tévés dobozt, ne pakolja tele könyvekkel, válassza inkább a banános dobozokat! Átlagos mennyiségnél, egy 3 fős családnak, kb. 50 dobozra van szüksége a költözéshez. Ára: 300 Ft/db.

Széles ragasztószalag. A költöztetéshez beszerzett, majd bepakolt csomagolóanyagok bírják el azt, ami a tartalmuk! Maximum terhelhetőség: 15kg/zsák, 30 kg/doboz. Az elkészített csomagok súlya szobamérleggel is ellenőrizhető. Lényeges, hogy a dobozok alját erősítse meg széles ragasztószalaggal, ezzel elkerülve az esetleges kiszakadást! A ragasztószalag alkalmas lesz, a műanyagzsákok megerősítésére, az összetekert szőnyegek leragasztására, a szekrényajtók és fiókok rögzítésére is! Egy tekercs ragasztószalag, kb. 6-8 doboz, alapos körberagasztásához elegendő. Ára: 200 Ft/ tekercs.

Feltűnő filctoll. Ajánljuk, hogy az elkészített csomagokat, feltűnő filctollal feliratozza és számozza meg, így mennyiségüket a későbbiekben is könnyedén ellenőrizheti! Előzze meg a későbbi kellemetlen keresgélést, már csomagoláskor írja rá, hogy mi a doboz tartalma! A tipikus "úgyis tudom, hogy mi van benne" elve, rendszeresen nem működik! A helységek megjelölése is fontos! A részletes és feltűnő feliratozás vagy színnel való megjelölés további előnye, hogy munkatársaink az új lakásban, azonnal a megfelelő helységbe szállíthatják csomagjait, ezzel elkerülve a kipakolásnál keletkező, további fölösleges fáradalmakat. Ára: 150 Ft/db.

Erős és nagyméretű műanyagzsák. A bevásárlásból származó, kisméretű és gyenge reklámszatyrok, divatos papírzacskók, költöztetésre nem alkalmasak. Helyettük inkább, a nagyméretű (150-200 literes) erős műanyagzsákokat érdemes használni. A műanyagzsákok, kiválóan alkalmasak a textíliák, fa és műanyag tárgyak, ömlesztett dolgok, fagyasztott élelmiszer, ágynemű, ruhanemű, tisztasági és higiéniai felszerelések, gyermekjátékok, sportszerek szállítására is. A nagyméretű zsákok, egyszerre több vállfásruha (öltöny, kosztüm, kabát) szállítására is, higiénikusan használhatóak.

Praktikus megoldás, 4-5 vállfát a rajta lévő ruhákkal együtt összekötözni, a zsákokat alul, középen kilyukasztani, fölülről lefelé a vállfás ruhákra ráhúzgálni. A nagyobb méretű ruhákat, gyűrődés nélkül, így is fel lehet készíteni szállításra. A könyvek szállítására kíválóan alkalmasak, az eredetileg építési törmelék szállítására kitalált, nagyon erős, sittes zsákok is! Javasoljuk, hogy a műanyagzsákokba ne tegyen hegyes vagy éles tárgyakat, és ne töltse teljesen tele azokat! Átlagos mennyiségnél, egy 3 fős családnak, kb. 50 zsákra van szüksége a költözéshez. Ára: 200 Ft/3 db.

Kötöző spárga. A zsákok tartalmának kiömlése és az ezzel járó szennyeződés elkerülése érdekében, legyen szíves, kötözze össze a zsákok száját! A spárgára szüksége lehet még a könyvek, újságok, kábelek, állólámpa, vasalódeszka, ruhaszárító állvány, apró bútorok, nagyméretű szobanövények  és a "becsomagolhatatlan" tárgyak felkészítésénél is!
Ára: 600 Ft/gombolyag.

Újságpapír. A dobozok térkitöltése, a műszaki cikkek és a törékeny tárgyak, csillárok, konyhai eszközök; porcelán és üvegpoharak, tányérok, fazekak, lábasok, szállításra való felkészítésénél elengedhetetlen! A dobozok bélelése nélkül, mozgatáskor a sérülékeny tárgyak eltörhetnek vagy csorbulhatnak. Az összegyűrt újságpapírral kibélelt dobozoknak tartásuk van, így a teherautó rakterében, stabilan egymás tetejére helyezhetőek.

Kérjük, ellenőrizze le, hogy bepakolás után, ne zörögjön a doboz! Ajánljuk, hogy térkitöltő habgolyó, légpárnás fólia (költséges preciziós csomagolóanyagok) hiányában, használjon konyharuhát, egyéb textíliákat vagy összegyűrt újságpapírt! Ára: -

Lomtalanítás. Költözéskor szelektáljon! Javasoljuk, hogy a tárolóban, közöshelységben, pincében vagy a padláson tartott, felgyülemlett, lomokat, ne szállítassa át új otthonába! A költöztetés apropója, kiválóan alkalmas arra, hogy megszabaduljon a régóta őrizgetett, fölöslegessé vált kacatoktól. Kívánságára, a sérült vagy elöregedett bútorokat, bezsákolt lomokat, a költöztetés befejezése után, a szeméttelepre elszállítjuk.

A szeméttelepek nyitvatartási ideje miatt, kérjük, hogy a lomtalanításra való igényét, már megrendeléskor jelezze! Háztartási szemetet, veszélyes hulladékot, erősen szennyező vagy mérgező, tűz és robbanásveszélyes anyagokat, higiéniai és biztonsági okokból, nem szállíthatunk (közegészségügy). Ára: 4000 Ft/m3 + fuvardíj.

« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!