Tehertaxi Budapesten - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK

Tehertaxi Budapesten 1 tapasztalt sofőrrel
 »06209343383« 


Ha a költözés költségeit szeretnéd a lehető legjobban leszorítani, akkor válaszd az olcsó Budapesti tehertaxit! A Fuvarpeti tehertaxi szolgáltatás, akkor fog megfelelni számodra, ha a cipekedést, el akarod végezni saját magad, ezzel elkerülve a klasszikus költöztetés költségeit.
Kiknek való a tehertaxi?

 

Költözni készülő, albérletező fiataloknak, Budapesti diákoknak, bérlakást cserélőknek, anyagilag szorult helyzetben lévő családoknak. A tehertaxi szolgáltatás jól használható bútorszállításnál, áruházi vásárlásnál, lakásfelújításnál, és komplett költöztetésnél is.

Vidékről Budapestre és Budapestről vidékre is olcsón!

Hogyan csináld takarékosan?

Segítségül hívhatod barátaidat, lakótársaidat, rokonaidat. Fogjatok össze, és végezzétek el a rakodást önállóan! Vajon, kalákában együttműködve, fizikailag képesek vagytok rá?

Ha igen, akkor mindössze egy gyors fuvarra lesz szükségetek, azaz, egy jól felszerelt, ponyvás bútorszállító autóra, egy tapasztalt sofőrrel. Ez, az olcsó költöztetés - tehertaxi szolgáltatás. Ekkor nem kell rakodókat is fizetned, hanem elég a teherfuvart. A Budapesti tehertaxis költöztetés ezért olcsón, rend szerint, két óra alatt megtörténik!

Hogy lehet ilyen rövid idő alatt elköltözni a tehertaxival?

Úgy, hogy tervszerűen, mindent le kell hordanotok a kapualjba, mire a tehertaxi megérkezik. Velünk, rutinos költöztetőkkel együttműködve, a megoldás csak szervezés és egyeztetés kérdése.

Jól előkészülve, nagyon gyorsan föl lehet pakolni a bútorokat és a csomagokat a tehertaxira, és nem ketyeg fölöslegesen az óradíj, az emeletről való lehordozgatás ideje alatt.

A tehertaxiban történő szakszerű elpakolást, mi sofőrök végezzük, nektek csak annyi feladatotok lesz, hogy minden ingóságot föladjatok a tehertaxi rakterébe. Mi elpakolunk, és már indulhatunk is.

Az új lakáshoz érve, visszafelé, ugyan ilyen gyorsan le lehet pakolni a tehertaxiról. A lerakodás, megint a társasház kapuján belülre történik, majd a lakásba való fölhordást, ismét meg tudjátok oldani önállóan, már a tehertaxi jelenléte nélkül.

Mennyibe kerül a tehertaxi?

Budapesten belül, a tehertaxi szolgáltatás díja: 5.000 Ft óránként, és minimum 3 óra fizetendő.

A tehertaxi további előnye, hogy a lakások közötti átvonulás során, két személyt is el tudunk vinni a fülkében. Nem érdemes lassú tömegközlekedést használnod, vagy drága személy taxit fizetned.

A tehertaxi vidékre is megy, akkor a km távolság alapján, előre fix árajánlatot adunk.
« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!