Bútorszállítás Budapesten - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK

Bútorszállítás Budapesten 2 emberrel

 » 06 30 658 34 05 « 


A két ember elegendő, a kismennyiségű bútorszállításhoz, háztartási gépek mozgatásához, vagy kis garzonok költöztetéséhez. A Budapesti bútorszállítás alkalmával is, mi oldjuk meg a rakodást, a megrendelőinknek nem kell pakolniuk, kivétel, ha maguk is úgy szeretnék.

A bútorszállítást két gyakorlott ember végzi, de a kis létszám, általában rövid munkához, kis mennyiségekhez elegendő kapacitás. Hátránya, hogy az emeletes házaknál, bútorszállítás közben, nem tudjuk őrizni az autót.Mikor rendelj bútorszállítást?

Amikor haza kell szállítani a megvásárolt új bútorodat, hűtődet, mosógépedet, vagy átköltöztetni néhány ingóságodat. Ha nem akarod, vagy nem bírod vállalni bútoraid és csomagjaid cipelését, egyik emeletről a másikra. Szintén bútorszállítókra lesz szükséged, ha vettél egy gardróbszekrényt, de nemhogy haza vinni, hanem fontos összeszerelni is azt.

A Budapesti utcákon gyakran látni nagyon helytelen, veszélyes megoldásokat, pl: költöztetés nyitott platós teherkocsin, fedetlen utánfutóra, vagy személyautó tetejére felkötözött bútorokat, ingóságokat, személyes értékeket.

Szakszerűtlen bútorszállítás közben, nincs kipárnázva a bútor, vagy esetleg leborul valami a nyitott kocsiról, vagy ha jön egy zápor és elázik a rakomány, azzal értékeid megrongálódnak, vagy akár teljesen tönkre is mehetnek.

Kárpitozott, érzékenyebb bútorodat, szakszerű csomagolással felkészítjük szállításra, hogy ne sérüljön, piszkolódjon. Mi, bútorszállítók gyakran csináljuk ezt, ezért van hozzá megfelelő szerszámunk, csomagolóanyagunk, tapasztalatunk.

Ha már gyakran költöztél, csomagoltál, és vállalnád a munka nehezét, de nincs megfelelő bútorszállító járműved a célra, akkor mi kellünk.Mennyibe kerül a Fuvarpeti bútorszállítás?

Budapesti bútorszállító autó sofőrrel és 1 rakodóval:

9 600 Ft/óra (+27% ÁFA, minimum 3 óra fizetendő).


Felárak nincsenek!

« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!