Csomagolóanyag Költöztetés Budapesten. Fuvarpeti költöztetés olcsón. Teherfuvarozás, rakodás, alacsony költöztetés ár. Teherszállítás, költöztetés, csomagolóanyag.

Start
Céginfó
Árak
Galéria
Tudnivalók

Csomagolóanyag beszerzés:

Megrendelés, házhozszállítás.
Megrendelőink kívánságára a csomagolóanyagokat; papírdobozt, Tapadófóliát, műanyagzsákot, műanyagtáskát, ragasztószalagot és a spárgát házhozszállítjuk.

Csomagolóanyagokat saját raktáron nem tartunk, ezért csak megrendelt költöztetéshez és beszerzés útján áll módunkban kiszállítani. A költöztetéshez alapvetően kellő csomagolóanyagokat, mindet egy helyen, a DUNA PAKK papírgyár mintaboltjából beszerezzük, és egyfordulóval házhozszállítjuk.

A házhozszállítás díja: 2.500 Ft/ alkalom.Önálló beszerzés, költség nélkül.
Munkahelyemen? A leggyakrabban használatos papírdobozok, különösebb ráfordítás nélkül, önállóan is beszerezhetőek a plázák, bevásárlóközpontok, élelmiszerüzletek raktáraiból, vagy papírgyűjtőiből...

Az erős és nagyméretű műanyagzsákok, ragasztószalag tekercsek, spárga és filctoll, az Ön lakhelyéhez legközelebb eső, háztartási és vegyiáru boltban is kaphatóak. A klasszikus, jó minőségű költöztető dobozok, megvásárolhatóak az IKEA, KIKA, és a PRAKTIKER áruházakban is.

« Vissza