Megrendelés, árajánlat kérés - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Megrendelés, árajánlat kérés

Költöztetést szeretnék rendelni! Mennyibe fog kerülni?


Óradíj.
A lakásköltöztetések díjának, legegyszerűbb számítási módszere az óradíj. Az igénybevétel várható időtartamát és a fizetendő végösszeg hozzávetőleges nagyságát, az Önnel való beszélgetés folyamán, előre kikalkuláljuk. Amennyiben az óradíjas kalkulációt elfogadja, rendelését azonnal fölvesszük.

Az igénybevétel hosszúságát, mindíg az adott körülmények befolyásolják. A tapasztalatok alapján, egy Budapesti, másfél szobás lakás költöztetése, átlagos mennyiségeknél, kb. 4 óra hosszúságú igénybevételt jelent.
Rövidítheti a munkaidőt a jó előkészülés, a közeli parkolóhely, a lift használat biztosítása és a precíz csomagolás! Lassítja a költöztetést a hanyag csomagolás, bútorszerelés szükségessége, lift és parkolóhely hiánya, vagy a csúcsforgalom. 

Fix árajánlat.
  Amennyiben az óradíjas számítás, Ön számára nem elfogadható, kérhet fix, egyösszegű árajánlatot! Kérjük, hogy a saját költöztetésére vonatkozó, egyedi árajánlatot a RENDELÉS menüpont alatt, az adatlap pontos kitöltésével kérjen! Kérjük, hogy az adatlap kitöltésekor, vegye figyelembe a tárolóhelységben, garázsban és a pincében tartott tárgyainak mennyiségét is! Családiház esetében a kertben, melléképületben és a padláson lévő tárgyainak mennyiségét is!

Csak részletes és pontos leírás alapján kalkulálhatunk reálisan. A teherautók teherbírása és befogadó képessége véges. A közölt mennyiségektől és körülményektől való jelentős eltérés, az igénybevétel időtartamának lényeges növekedését okozhatja. A költöztetésére előre megbeszélt fix árajánlat, csak a közölt mennyiségekre és körülményekre érvényes. Amennyiben az előre megbeszéltekhez képest, jelentős eltérés mutatkozik, munkakezdés előtt, új árajánlatot készítünk vagy óradíjas számítást ajánlunk. Fuvarmeghiúsulás esetén, 2 óra díja fizetendő (csak már címre érkezésnél helyszínen).

Költöztetés megrendelése telefonon. Lehetőség szerint, azonnali rendeléseket is teljesítünk, de ajánljuk, hogy legalább egy héttel korábban tegyen megrendelést! Napközben, telefonon a 06 30 948 80 70 telefonszámon, 08.00 - 18.00 óra között, azonnal rendelhet.

Költöztetés megrendelése online. Az adatlapon megfogalmazott vagy e-mailben érkező írásos megrendelésére, 24 órán belül válaszolunk. Írásos megrendelését, írásban igazoljuk vissza. A megrendelés során rögzítjük az Ön nevét, telefonszámát, a kiállásra való pontos címét; város, kerület, utca, házszám, emelet, kapucsengő. A megrendeléshez, más nem szükséges. Adatainak védelméről gondoskodunk.

« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!