Költöztetés árak Költöztetés Budapesten. Fuvarpeti költöztetés olcsón. Teherfuvarozás, rakodás, alacsony költöztetés ár. Teherszállítás, költöztetés, csomagolóanyag.

Start
Céginfó
Árak
Galéria
Tudnivalók


Lakossági költöztetés szolgáltatás, 20 m3 befogadó kapacitású, ponyvás, bútorszállító autókkal, Budapesten és vonzáskőrzetében:

- 3 fős legénységgel: 8 500.-/óra (+ 27% áfa).
Garzonoktól a 1,5 - 2,5 szobás lakásokig, átlagos mennyiségekhez és körülményekhez. Optimális felállás, a lakossági költöztetésekhez.

- 2 fős legénységgel: 7 000.-/óra (+ 27% áfa).
Rövid időre javasolt, kevés mennyiséghez, 1-2 bútor vagy háztartási gép házhozszállításához, bútorszereléshez, és kis garzonokhoz is gazdaságos!

- 1 teherautó, sofőrrel, rakodás nélkül: 5 000.-/óra! (+ 27% áfa).
Albérletező fiataloknak, akik a rakodást önállóan is meg tudják oldani. Az olcsó és gyors tehertaxi szolgáltatás, nagyon kedvelt megoldás.

Budapestről  vidékre vagy vissza
150 Ft/km + rakodás
Rakodás igény szerint, a részletek ismeretében, fix árajánlattal.A minimum fizetendő tarifa 3 óra díja, és jogszabályhoz igazodva, minden megkezdett további óra, teljesített órának számít
. Kiállási díj, emeleti pótdíj és egyéb felárak nincsenek. Budapesten és vonzáskörzetén belül, nem számolunk km díjat. Az egyszerűsített óradíj tartalmazza a rakodást, fuvarozást, bútorszerelést és a parkolási díjakat is. Hívjon napközben! A részletekre kiterjedő beszélgetés, vagy levelezés alapján adhatom meg előre, kalkulációmat.


Mobiltelefon napközben: 06 20 934 33 83 
E-mail: fuvar@fuvarpeti.hu

« Vissza