Referencia és adatvédelem - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Referencia és adatvédelem

Kérjük, írja be véleményét a vendégkönyvünkbe!

Bejegyzés. Leggyorsabban és hitelesen bemutatható  referenciánk, a VENDÉGKÖNYV.  Vendégkönyvünk, minden elköltöztetett Megrendelőnk számára nyitva áll. Tudjuk, hogy költözésekor, a rengeteg elintézni való és a fárasztó munkálkodás után, alig maradt energiája. Új otthonában, az internet hozzáférése sem biztosított azonnal. Mégis kérjük, hogy amint a költöztetés után lehetősége nyílik rá, tegye meg Ön is bejegyzését!

Kérjük, felelősséggel indokolja meg véleményét! Legyen szíves, ossza meg, másokkal is a szolgáltatásunkkal kapcsolatos tapasztalatait, így bejegyzése, például szolgálhat, leendő ügyfeleink számára! Megrendelőink, munkánk végeztével a rólunk alkotott véleményüket közzé tehetik még, különböző portálokon, fórumokon, blogokban és topicokban. Így tevékenységünkkel kapcsolatos információk, rákeresés útján, leellenőrizhetőek.

Az indoklás vagy  felelősség nélkül kijelentett, szándékosan lejárató, vagy illetlen módon elkészített bejegyzéseket, töröljük.

Adatlap. Az adatait szigorúan védő érdeklődőknek ajánljuk! A RENDELÉS menüpontban, a kitöltendő adatlap alatt, lehetővé tettük az adatátvitel biztonságos formájának használatát is, melyhez a kiszolgáló (zzs.hu) legfrissebb tanusítványának telepítése szükséges. Ezzel létrejöhet a titkosított, SSL kapcsolat. A felhasználó egyedi elérésére alkalmas (e-mail cím, telefonszám) és fizikai elérésére alkalmas (lakcím) adatait, kizárólag a munkavégzés céljára rögzítjük, mivel az adott szolgáltatás jellege ezt, nélkülözhetetlenné teszi.

Az adatokat, kizárólag árajánlat készítés és munkavégzés céljára vesszük igénybe, azokat harmadik fél részére, semmilyen körülmények között nem adjuk át.

Internet telefon.
A szolgáltatásunk részét képező kommunikációs csatornákat (skype, ICQ, Messenger) minden felhasználónk a saját felelősségére veszi igénybe. A kommunikációs csatornát igénybe vevő felhasználók, egyedi elérésére alkalmas adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél részére nem adjuk tovább. Weboldalunk tartalmazhat olyan kapcsolódási pontot (linket) mely más weboldalakra vezet. Ezen weboldalak adat és információvédelmi gyakorlatáért, vállalkozásunk nem vállal felelősséget.

Szolgáltató. Web-szolgáltatónk szervere, automatikusan naplózza a látogatóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngésző típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített formában hasznosítjuk, statisztikai célokra. Az adatokat a Megrendelőink által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze és nem hozzuk nyilvánosságra. Néhány összesített információt, de csak statisztikai formában, nyilvánosságra hozhatunk annak érdekében, hogy szolgáltatásunk működéséről tájékoztassuk Megrendelőinket és az érdeklődőket.

« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!