Költöztetés - munkavégzés - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Költöztetés - munkavégzés

Költöztetés munkavégzés:

Eszközök.
Segédeszközeink könnyítik a munkavégzést és felgyorsítják a költöztetés folyamatát. Gurtnizást, kocsizást, távhordást a normának és a körülményeknek megfelelő tempóban teljesítünk.

A nehéz és nagyméretű tárgyakat gurtnival (gerinchevederrel) visszük, vagy ahol lehetséges a négykerekű bútorszállító lapon (bolygón) gurítjuk.

Dobozait, csomagjait, négykerekű kézikocsin (szekér) vagy molnárkocsin szállítjuk.  A csomagok hordásában a sofőr aktívan részt vesz, de elsődleges feladata a pakkerolás -a raktérben való, szakszerű elpakolás- és az értékek megőrzése. A költöztetésekre általában, a sofőr + két fő rakodó felállásban vállalkozunk.

Rutin.
Azokon a helyeken, ahol a segédeszközök használata nem lehetséges, ott kézben, vállon vagy háton hordjuk tárgyait. A sérülésmentes költöztetés érdekében, háztartási gépeit és bútorait a teherautók rakterében kipárnázzuk és kötelekkel rögzítjük. Dobozait, csomagjait a súlyuknak és a sérülékenységüknek megfelelően, szakszerűen helyezzük el. Pakkerolást csak a költöztetésben járatos sofőr végezhet.

A költöztetés alkalmával felmerülő kérdéses esetekben, kérjük, bízzon kollégáink szakértelmében!

Együttműködés.
Önnel egyeztetett útvonalon, a teherautók súlyának és méreteinek megfelelő gyorsasággal és a KRESZ betartásával közlekedünk. A munkavégzés során, a tőlünk elvárható legnagyobb körültekintéssel és gondoskodással járunk el. Megrendelőink magánszféráját nem sértjük, kéréseit a tőlünk telhető mértékben teljesítjük. Költöztetését gyakorlottan végezzük, a ránk bízott értékeit megőrizzük!


Befejezés.
A megrendeléskor megjelölt, új lakás címére való érkezést követően, a teherautó rakterének kiürítése, csomagok felhordása, bútorok összeszerelése és a háztartásigépek elhelyezése után.

A költöztetés befejezése előtt, lehetőség van  a Megrendelő egyéni kívánságainak teljesítésére is. Be rendezzük új otthonát!

Távozáskor a közlekedő útvonalakon elmozdított tárgyakat; lábtörlőket, növényeket, kiékelt vagy leakasztott ajtókat, az eredeti állapotukba visszaállítjuk.


Tudjuk, hogy a költöztetés csak számunkra ért véget, hiszen a kipakolás fáradalma, még Önre vár. Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy szolgáltatásunkkal elégedett volt!

Érezze jól magát új otthonában!

« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!