Bútorok - Költöztetés Budapest - tehertaxi, fuvarozás, bútorszállítás, hűtőgép, mosógép, szekrénysor, albérlet, ingatlan, lakás, költöztetés

· START · CÉGINFO · ÁRAK
· TUDNIVALÓK · KÉPEK
Bútorok

A bútorok felkészítése és a hozzávaló kellékek:

Lapraszerelhető bútorok. IKEA, KIKA és más, gyárilag lapraszerelt típusú bútorokat, a fokozott sérülésveszély miatt, szállítani is lapraszerelve kell! A rendeltetés szerű használattól eltérően szállításkor, más típusú statikai erők hatnak, melyet nem biztos, hogy a lapraszerelhető szekrények kibírnak. Az egyben hagyott és szállításkor megsérült bútor, rendeltetés szerű használatra alkalmatlanná válhat!

Ezért, a költöztetés folyamán, munkatársainkkal a lapraszerelhető bútorok szét és összeszerelését szakszerűen elvégezzük. Ez a tevékenység minimális hozzáértéssel, önállóan is elvégezhető. A bútorszereléshez szükséges szerszámok: laposfejű és csillagcsavarhúzó, imbuszkulcs, torzkulcs, villáskulcs készlet, és kiskalapács. Elektromos csavarhúzóval, behajtó készlettel rendelkezők előnyben.

A lapraszerelhető, de Megrendelői kívánság szerint, mégis egyben hagyott bútorokat is elszállítjuk, de sérülésmentes mozgatásukért, nem vállalunk felelősséget!

Elemes, vagy modul méretű bútorok. Önnek nincs tennivalója. Az elemes szekrénysorokat elemeire bontva szállítjuk, a gyárilag összeállított bútorokat, egyben mozgatjuk. Szállítás elött az üveglapokat, tükröt, polcokat a szekrényekből kivesszük, és külön szállítjuk. A szekrények ajtaját és fiókjait ragasztószalaggal rögzítjük, amennyiben szükséges, tapadófóliát is használunk. Később, a teherautók rakterében a szekrényeket, pokróccal vagy vastag kartonlappal védjük a súrlódás ellen. A bútorokat teljesen kipakolt, üres állapotban kell Öntől átvennünk!

Bőrrel vagy textiliával kárpitozott bútorok. Önnek nincs tennivalója. A kárpitozott bútor felkészítéséről is, munkatársaink gondoskodnak. A komplikáltabb, kárpitozott fekvő és ülő alkalmatosságokat, sarokgarnitúrát, franciaágyat és a vendégágyas kanapét, szétszedett állapotban szállítjuk, majd az új lakásban, ismét összeállítjuk. A lapraszerelhető franciaágyakat, minden esetben szétszereljük. A matracokat, és a világosan kárpitozott bútorokat, érdemes védőfólia használatával felkészíteni  szállításra.

Koloniál, antik vagy törékeny bútorok. Kérjük, hogy a speciális bánásmódot igénylő, extrán nehéz, vagy nagyértékű tárgyak szállításával kapcsolatos információkat, már megrendeléskor közölje! Biedermeier bútort, bőrgarnitúrát, festményeket és egyéb értékes lakberendezési tárgyakat, érdemes védőfóliás vagy buborékfóliás csomagolással ellátni! Szállítás után a pianínót, zongorát szakember közreműködésével, újra kell hangoltatni.

Kiegészítő kisbútorok. A dohányzóaztal, könyvespolc, éjjeliszekrény, tv állván, szék, ülőke, telefon asztalka, cipősszekrény, virágtartó, ruhafogas, előszoba szett, és általában a kiegészítő kisbútorok,  nem igényelnek felkészítést. A komplikáltabb, szerelhető kisbútorokat, sarokétkezőt, vendéglapos vagy üveglapos étkezőasztalt, munkatársaink készítik fel szállításra. Ez a tevékenység, az óradíjjal való takarékosság érdekében, minimális hozzáértéssel, önállóan is elvégezhető.

« Vissza
Javascript futtatás nem lehetséges!!!